Quantum Break'in Satışları Microsoft'un Beklentilerini Aşmış

26.08.2016 00:44 Gazali Çetinkaya

 
   Alan Wake ve Max Payne 1/2 ile tanıdığımız Remedy Entertainment, Xbox One ve Windows 10 için çıkardığı Quantum Break ile çok büyük ses getiremese de oldukça iyi bir yapım ortaya koymuştu. Daha önce de yapılan açıklamalar ile satışların oldukça iyi olduğunu belirten Microsoft yaptığı yeni röportajda tekrar bu konuya değindi ve devam oyunu yapılıp yapılmayacağı hakkında küçük bir yorumda bulundu.
 
   Windows Central ile yaptılan röportajda, Quantum Break'in satışlarından memnuniyetini belirten Microsoft'un pazarlama kısmının başında bulunan Aaron Greenberg, satışların gerçekten iyi olduğunu ve beklentilerinin üstüne çıktığını söyledi. Greenberg bunun dışında "Tıpkı her filmin olduğu gibi oyunların da her zaman bir devamına ihtiyaç yoktur." şeklinde bir yorumda bulundu.
 
   Quantum Break geçtiğimiz haftalarda gelen duyuru ile birlikte 14 Eylül tarihinde Steam için çıkış yapacak. Oyun 5 Nisan 2016 tarihinde Xbox One ve Windows 10 için çıkış yapmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Break Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 9 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler