Quantum Error için Oynanış Fragmanı Yayınlandı: İlk Olarak PS5 için Geliyor

04.10.2023 15:15 Mehmet Tandoğan

 
 
TeamKill Media ekibi korku nişancı oyunu Quantum Error için resmi oynanış fragmanı yayınladı. Oynanış fragmanı içerisinde karakter hareketleri, silah animasyonları, düşman çeşitliliği, karanlık atmosferler ve daha fazlası yer alıyor.
 
Korku odaklı bir yapıyı içeriyor
 
 
 
Quantum Error içerisinde korku odaklı bir yapı yer alıyor. Burada Amerika Birleşmiş Milletler Birliği yapay zekayı günlük hayata entegre ediyor. Dünyanın en güçlü teknoloji şirketi Monad ise bu yapay zekayı kullanmak için Gelişmiş Retinal Küresel Birlik Sistemi ARGUS'u oluşturuyor. Bu durum insanların ikiye bölümlerine ve farklı gruplar haline gelmesine yol açıyor.
 
Bir tarafta bunlar yaşanırken Kaliforniya kıyılarının 30 mil açığındaki Monad Kuantum Araştırma Tesisi, 2109 yılında bilinmeyen bir varlık tarafından saldırıya uğruyor. Tesis alevler içinde kalıyor ve burası tamamen boşaltılıyor. San Francisco, Kaliforniya'daki Garboa İtfaiye Departmanı ise burada devreye giriyor ve imdat çağrısı bu departmandan alınıyor.
 
İlgi çeken oyunlar arasında yer alan Quantum Error, 3 Kasım'da PlayStation 5 için hem fiziksel hem de dijital olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor. Daha sonraki bir tarihte ise Xbox Series ve PC için gelmeyi bekliyor. Dijital ön siparişler 31 Ekim'den itibaren oyuna üç gün erken erişimi içeriyor. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Quantum Error Platformlar: PS4 Geliştirici: TeamKill Media Dağıtıcısı: TeamKill Media Tür: Korku FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler