RAGE 2: TerrorMania Genişlemesi 14 Kasım'da Çıkacak

01.11.2019 11:55 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştiriciler Avalanche Studios ile id Software, Rage 2'nin ikinci genişleme paketi TerrorMania'nın 14 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Genişleme paketi içeriği:
 

Yeni Konum: Deadlands – Çorak Vadi'nin alternatif gerçeklik versiyonunu keşfedin. Genişleme paketini tamamladıktan sonra Deadlands'deki her konuma geri dönüp onları tekrar yaşayabileceksiniz.
 
Yeni Düşman: Ölüler Ordusu – Goon Squad, Immortal Shrouded, River Hogs ve Abadon Muties gibi tanıdık grupların yaşayan ölü versiyonlarıyla mücadele edin. 
 
Yeni Silah: Sword of Transitus – Çorak Vadi'nin büyücüsü Sword of Transitus'un nasıl da kadim ve akıl almaz bir güçle dolu, büyülü bir nesne olduğundan, dünyalar arasında geçit açabileceğinden falan bahsedip duruyor. Ama bu silah aynı zamanda milleti lokma lokma doğrayabilen süper havalı bir kılıç, ki bu bizce çok daha önemli. Sword of Transitus'un gücünü biriktirip yıkıcı güç atışları yapın.

 
Genişleme paketi oyun içi mağazadan 500 RAGE Coin'e (5 $) alınarak indirilebilir. Digital Deluxe Yükseltmesi ise 1750 RAGE Coin'e (17,50 $) edinilebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler