RAGE 2, Wolfenstein: Youngblood, Fallout 76 ve DOOM Eternal Steam'e Gelecek

26.03.2019 12:55 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda Softworks, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, RAGE 2, Wolfenstein: Youngblood, Wolfenstein: Cyberpilot ve DOOM Eternal oyunlarının PC'de Bethesda.net'in yanı sıra Steam üzerinde de satışa sunulacağını duyurdu.

Ayrıca Kasım 2018'de çıkış yapan Fallout 76'nın da bu yılın sonlarına doğru Steam'e geleceği duyuruldu.
 
 
Bethesda Softworks oyunundan elde ettiği gelirin %30'unu Valve'a vermek istememesinden ve kendi mağazasının bilinirliğini arttırmak için Fallout 76'yı PC'de sadece Bethesda.net üzerinden satışa sunmuştu ve hatta RAGE 2'nin de Steam'e gelmeyeceği açıklanmıştı ve Wolfenstein ile DOOM gibi diğer oyunlarda da benzer bir yol izleneceği düşünülüyordu.

Ancak Bethesda Softworks geri adım attı ve tüm yeni oyunlarını Steam'e de getirecek. Bu geri adım da Fallout 76'nın düşük satışlarının ve oyunculardan gelen tepkilerin büyük bir payı var gibi görünüyor.

İlgili İçerik Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler