RAN: Lost Islands'ın PC İçin Erken Erişim Tarihi Belli Oldu

15.10.2019 19:30 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Jolly Roger Game'in yaptığı çok oyunculu mücadele oyunu RAN: Lost Islands'ın PC için erken erişim tarihi belli oldu. Oyunun tam bir çıkış tarihi bilinmiyor ancak PC için erken erişim 2019'un sonlarına doğru erişilebilir olacak. Oyun daha önce PlayStation 4 için de duyurulmuştu. Buraya tıklayarak oyunun kapalı betasına kayıt yaptırabilirsiniz.
 
Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını ve oyunun fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
RAN: Lost Islands, 16. yüzyılda yakın dövüş silahları ve ateşli silahlar arasında geçen bir çevrimiçi çok oyunculu savaş oyunudur. 100 oyuncu, hayatta kalmak için mücadele eden, görkemli bir antik hazine arayan ve lanetli adalardan kaçmak için mücadele eden savaşçılar olarak oynuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RAN: Lost Islands Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Jolly Roger Game Dağıtıcısı: Jolly Roger Game Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 5 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler