RE: Umbrella Coprs, RE 6'dan Sonraki Zaman Diliminde Geçiyor

22.09.2015 10:59 Ömür Gencer


       Geçtiğimiz hafta duyurulan Resident Evil: Umbrella Corps hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Geliştirici ekipten Masachika Kawata ve James Vance, oyunun zaman dilimi hakkında konuştu.
 
       Belirtilene göre Umbrella Corps, Resident Evil 6'dan sonrasını konu alacak. Kawata durum hakkında "Umbrella Coprs ismini kullanmamız çelişkili bir yol. Resident Evil bilgisine sahipseniz Umbrella'nın evrende o zamanda bulunmadığını, yerle bir edildiğini biliyorsunuzdur." yorumunda bulundu.
 
       Zaman diliminin yanında ekip oyuncuların biyolojik terör olaylarının yaşanabileceği yerlere giden veya değerli bir şeyi almaya çalışan paralı askerleri kontrol ettiğini dile getirdi. Tüm bunları bir sonraki Umbrella olmak isteyen firma için yapıyoruz.
 
      Son olarak oyunda senaryo modu yani campaign'in bulunmayacağını belirtelim. Resident Evil: Umbrella; PC ve PlayStation 4 için 2016'nın başında çıkış yapacak. Oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Umbrella Corps Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 17 Sn önce MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Hades 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler