RICO London 2 Eylül'de Çıkış Yapacak

05.08.2021 10:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Numskull Games ve geliştirici Ground Shatter, birinci şahıs nişancı oyunu RICO London'ın 2 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun hakkında
 
Londra, 1999 Yılbaşı Gecesi. Herkes partilerde eğlenmek için hazırlanırken başkent polisi ek mesai yapıyor. Dedektif Müfettiş Redfern kendini bir gökdelenin dibinde gerçekleşen bir silah ticaretinin olay yerinde buluyor. Üstlerinden izin almayan ve destek ekip çağırmayan Redfern, milenyuma büyük bir patlamayla girmeye hazırlanıyor.
 
RICO London, çete çökertmeli, suçluları öttürmeli patlayıcı bir co-op nişancı oyunu. Ya tek başına ya da bir arkadaşınla East End gangsterleriyle dolu gökdelende savaşarak yüksel. Kapıları kır, mermilerden kaç ve ölenlerin silahlarını kişisel cephaneliğine çevir. En tepeye ulaşmak için ne gerekiyorsa yap. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1265720/RICO_London/ 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RICO London Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ground Shatter Dağıtıcısı: Numskull Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler