RPG Maker MV Xbox One Versiyonu İptal Edildi

11.03.2019 09:49 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Kadokawa Games, RPG Maker MV Xbox One versiyonunun "çeşitli koşullar" sebebiyle iptal edildiğini duyurdu.

RPG Maker MV Japonya'da Kasım 2018'de RPG Maker MV Trinity adıyla PlayStation 4 ve Nintendo Switch platformları için çıkıs yaptı. Xbox One versiyonunun da aynı anda çıkması planlanıyordu ancak 2019 kışına ertelendi ve şimdi ise hem Batıda hem de Japonya'da tamamen iptal edildi.

RPG Maker MV Kuzey Amerika ve Avrupa'da bu yıl PlayStation 4 ve Nintendo Switch platformları için çıkış yapacak. Net çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Hayalinizdeki rol yapma oyununu oluşturma imkanı sunan RPG Maker MV Batıda şu anda PC, Mac ve Linux üzerinde ulaşılabilir durumda. Steam'de standart sürümü 115,00 TL ve bundle sürüm ise 182,00 TL fiyattan satışta. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler