RPG Maker MZ PC için Duyuruldu

11.06.2020 12:54 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Degica Games ve geliştirici Kadokawa Corporation, RPG Maker MZ'yi PC için duyurdu.

Bu yaz çıkacak.

RPG Maker serisi programlama bilgisi olmadan hayallerinizdeki rol yapma oyununu oluşturma ve oynama imkanı sunan bir araç / oyun.

Serinin yeni oyunu MZ ile birlikte size sunulacak daha fazla seçenekle daha kolay, daha hızlı ve daha detaylı bir şekilde oyun yapabileceksiniz.

RPG Maker MZ resim çizer gibi harita oluşturmanızı sağlayacak harita editörü, kendi orijinal karakterlerinizi oluşturabileceğiniz karakter üretme sistemi, yenilenmiş animasyonlar, çok sayıda asset, oyunun dengesini ayarlayabileceğiniz veri tabanı, karakterlerin konuşmalarını, harita üzerinde nasıl hareket edeceklerini, hazine sandıklarının yerleştirileceği alanlar ve diğer benzeri unsurları betimlemek için kullanabileceğiniz etkinlik özelliği, oyunu yaparken çalışmalarınızı kontrol etmeyi kolaylaştıracak test sistemi ve çok daha fazlasını sunacak.

Ayrıntılı bilgi ve ekran görüntüleri için Steam sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RPG Maker MZ Platformlar: PC Geliştirici: Kadokawa Corporation Dağıtıcısı: Degica Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 23 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 1 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 2 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler