Radical Rabbit Stew 16 Temmuz'da PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

19.02.2020 17:10 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sold Out ve geliştirici Pugstorm, aksiyon arcade oyunu Radical Rabbit Stew'un 16 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Sold Out ürün yöneticisi Katie Clark tarafından belirtilene göre "Radical Rabbit Stew hızlı tempolu, al ve oynama başla oynanışını zekice tasarlanmış, git gide genişleyen bulmacalar ve eğlence dolu anlar ile birleştirerek geniş kitlelere ulaşacak bir oyun deneyimi sunuyor. Oyuncuların yeni demo sürümünde çılgın aksiyon arcade oynanışını deneyim edeceği için çok heyecanlıyız" dedi.
 
Switch versiyonu, 27 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Boston Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek PAX East 2020 etkinliğinde oynanabilir olacak. Demo sürüm oyunun tek oyunculu modundan birden fazla seviye içerecek.

Yeni fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Radical Rabbit Stew Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Pugstorm Dağıtıcısı: Sold Out Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler