Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan Fragmanı Yayınlandı

09.08.2021 15:12 Umut Tandoğan

 
 
Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan fragmanı yayınlandı. Oyunun PlayStation 4, PC, Xbox One ve Switch için 2021 yılının sonlarına doğru çıkış yapması bekleniyor.
 
Oyun Hakkında:
 
Billy, utangaç, neşeli bir çocuktur. Bir gün, kötü Leviathan dünyayı siyah-beyaz bir sefaletle lanetler ve artık dünya neşesiz, renksiz ve korkutucu görünmektedir. Billy, Dünyayı kurtarmak için yola koyulur! 
 
-Gizli adalardaki karanlık mağaralardan fırtınalı denizlerdeki saklı koylara tehlikeyle dolu zengin bir dünyayı keşfedin! 
 
Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan Fragmanını Aşağıdan İzleyebilirsiniz
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ManaVoid Entertainment Dağıtıcısı: Skybound Games Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler