Rainbow Six Siege için Cross-Play ve Cross-Progression Desteği Yolda

24.02.2021 16:38 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Tom Clancy's Rainbow Six Siege'e cross-play ve cross-progression desteğini getirmek için çalışıyor.

PC Gamer'a konuşan oyunun yönetmeni Jean-Baptiste Halle "Cross-play ve cross-progression üzerinde aktif bir şekilde çalışıyoruz. PlayStation ile Xbox oyuncularının oyunu birlikte oynaması harika olur." diye belirtti.

Jean-Baptiste Halle, klavye fare avantajından dolayı PC ile konsollar arasında cross-play desteğine pek sıcak bakmıyor. Bu özellik sadece konsollar için sunulabilir.
 
Cross-progression ise oyuncuların kaydettikleri ilerlemeyi ve satın alımları Ubisoft Connect hesabı üzerinden diğer platformlara aktarmaya ve oradan oynamaya devam etmelerine olanak sağlayacak. 
 
Ubisoft, Tom Clancy's Rainbow Six Siege için içerik desteğine sürdürüyor. 6. yıl planları geçtiğimiz günlerde duyuruldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler