Rainbow Six Siege İleride Ücretsiz Olabilir Ama Önce "Smurf" Sorununun Çözülmesi Gerekiyor

25.02.2020 11:52 Özgür Eroğlu

 
 
Ubisoft'un başarılı rekabetçi shooter oyunu Rainbow Six Siege 2015 yılında yayınlandı. Oyunun yönetmeni Leroy Athanassoff, Rainbow Six Siege'in ileride ücretsiz olmasını istediğini söyledi.
 
Yönetmen Leroy Athanassoff'a sorulan "Sizce Rainbow Six Siege ileride ücretsiz olacak mı?" sorusuna Athanassoff yanıt olarak, "Bu bir şirket kararı ancak, ben ve bazı çalışanlar bunun olmasını istiyoruz. Oyuna herkes ulaşabilsin istiyoruz." dedi. 
 
Leroy Athanassoff, "Oyunun ücretsiz bir oyun olabilmesi için önce smurf olayına bir çözüm bulmamız gerekiyor." dedi. Smurf, rekabetçi oyunlarda üst derecelere çıkmış oyuncuların, yeni hesaplarla oyuna en baştan başlaması demek. Bu durum sonucunda da oyuna yeni başlayanlar için haksız bir rekabet olmuş oluyor. 
 
Smurf olayı çoğu rekabetçi oyun için şu anda bir sorun yaratıyor. Geçtiğimiz günlerde Dota 2'de bu yüzden 17.000 oyuncu engellenmişti. Konuşmanın geri kalanında Leroy Athanassoff, oyundaki smurf sorununu nasıl çözeceklerine dair fikirlerini anlattı ve Dota 2'nin bulduğu çözüme yakın bir çözüm bulmuşlar gibi duruyor.  
 
Rainbow Six Siege aslında ücretsiz olabilecek bir oyun, zaten oyun içi satın alımlarla durumu dengeleyebilirler. Rainbow Six Siege'in Year 5 içeriği geçtiğimiz günlerde oyuna eklenmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Dk önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 48 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler