Rainbow Six: Siege'i 9 Eylül'e Kadar Ücretsiz Deneyebilirsiniz

27.08.2019 12:51 Özgür Eroğlu

 
Ubisoft'un başarılı rekabetçi online oyunu Rainbow Six: Siege'i ücretsiz deneyebilirsiniz. Rainbow Six: Siege yarından itibaren 9 Eylül'e kadar ücretsiz olacak. Maalesef oyun tamamen sizin olmuyor sadece deneyebilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. Rainbow Six: Siege; 1 Aralık 2015'te PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmüştü. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Yeni Rainbow Six oyununda New York'taki bir terörist grubu durdurmaya çalışacağız. Amerikan hükümetinin ve Wall Street'in aç gözlülüğünden usanmış bu grup şehirde terör estirmeye başlıyor. Amerika bu defa kendi insanları tarafından saldırıya uğruyor.

Oyunun en önemli özelliklerinden birisi de ahlaki seçim sistemi olacak. Bu sistem ile oyuncuların aldıkları kararlar onların oyundaki yollarını da değiştirecek. Yetkililer oyundaki bütün yolların tek bir oynanışta görülemeyeceğini söylüyor. Ubisoft oyunu tekrar tekrar bitirmemizi istiyor.

Oyunda öncelikle bir yabancıyı yönetiyoruz. Terörist grup tarafından kaçırılan ve bomba bağlanan bu yabancıdan sonra Rainbow takımını da yöneteceğiz. Rainbow ekibi bizim yabancının bulunduğu köprüye bir operasyon düzenliyor ve maceramız tam olarak başlıyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler