Rainbow Six: Siege'in Açık Betası Başladı

27.11.2015 10:42 Ömür Gencer


      Rainbow Six: Siege'in açık betası bildiğiniz gibi 25 Kasım'da başlaması gerekiyordu ancak Ubisoft son dakika değişikliğiyle beta tarihini ertelediğini açıklamıştı. Neyse ki firma oyuncuları çok bekletmeden bir gün sonra açık beta sürecini başlattı.
 
      Rainbow Six: Siege'in açık betası geçtiğimiz saatlerde başladı. Ubisoft beta hakkında oyunculara şunları söylüyor: "Beta'ya katılan tüm oyunculara teşekkür ediyoruz. Yorumlarınız oyunu geliştirmemize yardımcı oluyor. Rainbow Six: Siege'in sunacaklarından gurur duyuyor ve olabilecek en iyi deneyimi yaşamanızı diliyoruz."
 
     Rainbow Six: Siege'in açık betasına Xbox One ve PS4 üzerinden mağaza sayfasından PC'de ise uPlay üzerinden katılabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler