Rainbow Six Siege'in "Ash" Operatörüne Lara Croft Kostümü Ekleniyor

17.02.2020 10:36 Özgür Eroğlu

 
 
Ubisoft'un başarılı rekabetçi shooter oyunu Rainbow Six Siege'in yeni sezonu Void Edge için tanıtım videoları ve yeniliklerin tanıtımı devam ediyor. Yeni sezonun başlangıç tarihi henüz belli değil. Oyunu geçtiğimiz gün yeni operatörler ekleneceğini öğrenmiştik ve şimdi de Tomb Raider'ın ana karakteri Lara Croft'un oyuna ekleneceğini öğrendik.
 
Elbette direkt olarak Lara Croft oyuna eklenmiyor. Rainbow Six Siege'deki operatörlerden olan Ash'e, yeni sezon ile birlikte Lara Croft kostümü eklenecek. Kostüm ile birlikte zafer animasyonu, Tomb Raider temalı ekipmanlar da Ash için oyuna eklenecek.
 
Yeni sezonun lansman tarihi belli değil. Lara Croft kostümü için yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Rainbow Six Siege şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişilebilir durumda. Rainbow Six Siege yeni nesil konsolların da çıkış oyunu olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler