Rainbow Six: Siege'ın Operation Dust Line DLC'si Mayıs'ta Geliyor

25.04.2016 12:51 Tunahan Safdır

    
     Rainbow Six: Siege'ın bir sonraki DLC'sinin içeriği ve çıkışıyla ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.
 
     Buna göre Operation Dust Line ismiyle çıkacak olan DLC, bir önceki DLC içeriği olan Operation Black Ice ile benzer bir şekilde oyuna iki yeni operatör ekleyecek. Bunlar Valkyrie ve Blackbeard olacak.
 
     Valkyrie defansif yönde bir operatör olurken Blackbeard ise atağa yönelik olacak. Valkyrie operatörü konuşlandırılabilir kameralara sahip olurken Blackbeard ise uzun namlulu tüfeği ve kalkanıyla ön plana çıkacak.
 
     Operation Dust Line hakkında daha detaylı bilgilerin 7 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Rainbow Six Pro League Finalleri'nde verilmesi bekleniyor. Oyunun Season Pass'ine sahip olan oyuncular yeni operatörleri 9 Mayıs'tan itibaren deneyim edebilecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rainbow Six: Siege Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler