Rapor: Duke Nukem Baştan Başlayacak

Duke'ün uzun süreli yapım aşaması oyuna pek yaramamıştı...
22.08.2011 17:25 Ersin Kılıç


     15 yıllık bir özlemi sonlandıran 2K Games ve Gearbox Software'in Duke Nukem ile işleri tabi ki bitmedi. Uzun süredir geliştirilen Duke Nukem Forever ile birlikte serinin haklarını da alan 2K Games, Duke Nukem için yeni maceralar düşünüyor.
 
     Hatırlarsanız oyunun çıkışı ile birlikte firmadan bazı açıklamalar yapılmış ve firmanın patronu olan Strauss Zelnick, yaptığı açıklamada yetişkinlere özel içeriklerin, esprilerin devam etmesini ve yeni Duke Nukem oyunu yapmak istediklerini belirtmişti.
 
     Bugün ise Offical Xbox magazine'den konu ile alakalı önemli bir bilgi geldi. Geçtiğimiz günlerde Fable'ın yeni oyununun 2013 yılında çıkacağını raporlayan OXM, bu seferde yeni Duke Nukem için önemli bir rapora yer verdi. Derginin bu raporuna göre 2K Games, Duke Nukem'in sıradaki oyunu için seriyi en başa döndürmeye hazırlanıyor. Firmadan resmi bir açıklama ise tabi ki yapılmış değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: Battlegrounds, 42.1 Güncellemesi Oyunun Dereceli Sistemini Geliştiriyor! 18 Haziran Krafton, Birlikte Oynanabilir Yapay Zeka Karakteri Pubg Ally'ın Beta Testini Başlattı 17 Haziran Mimesis, İlk Büyük Güncellemesini Duyurdu 17 Haziran Krafton, Yeni Oyunu Project Zete'nın Dünya Çapındaki İlk Topluluk Testini Duyurdu 17 Haziran eFootball™, Dünyanın En Kapsamlı Futbol Organizasyonundan İlham Alan Oyun İçi Kampanyası Başlattı 09 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler