Rapor: GTA VI Kurgusal Miami'de Geçecek ve Kadın Ana Karaktere Sahip Olacak

28.07.2022 15:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyun dünyasının popüler firmalarından biri olan geliştirici ve yayıncı Rockstar Games, bu yılın Şubat ayında Grand Theft Auto serisinin bir sonraki oyunun geliştirilme aşamasında olduğunu duyurdu. Bu zamana kadar birçok söylentisi ortaya çıkan GTA VI hakkında son bilgiler Bloomberg'den Jason Schreier aracılığıyla geldi. Schreier, yeni bir raporda yaklaşmakta olan oyunla ilgili bazı potansiyel bilgileri paylaştı.
 
Bu kapsamda Schreier şunları söyledi: "Grand Theft Auto VI, seride ilk kez oynanabilir bir kadın ana karaktere sahip olacak. Kadın karakter Latin kökenli olacak ve kaynaklara göre banka soygunu yapan Bonnie ve Clyde ile etkileşimde bulunacak.
 
Grand Theft Auto VI kurgusal bir Miami bölgesinde geçecek. Bu, oyunun çok daha büyük olması adına atılmış bir adım. Başlangıç aşamasında bu bölgenin adı Project Americas idi. Rockstar düzenli olarak yeni görevler ve şehirler ekleyerek Grand Theft Auto VI'yı sürekli olarak güncellemeyi planlıyor.
 
Endüstri analistleri Grand Theft Auto VI'nın Nisan 2023 ile Mart 2024 yılları arasında çıkış yapacağını belirtiyor. Ancak kaynaklar, herhangi bir çıkış tarihinin olmadığını ve en az 2 yıl daha beklememiz gerektiğini bildiriyor."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto VI Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 2 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 5 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 6 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 6 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler