Rapor: Star Wars Jedi: Survivor Hakkında Yeni Detaylar Aralık'ta Gelecek

24.10.2022 12:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Respawn Entertainment ve EA Games'in tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Survivor bir süredir geliştirilme aşamasında. Star Wars Jedi: Survivor, 2019'da çıkış yapan Star Wars Jedi: Fallen Order'ın doğrudan devamı niteliğinde olacak. Devam oyunu bu yılın başlarında bir tanıtım fragmanının haricinde pek detaylandırılmadı. Yeni bir rapor ise EA'nin Aralık ayında oyun hakkında yeni detayları sunacağı belirtiyor.
 
Rapor (Reddit aracılığıyla), yakın zamanda bir podcast'te Star Wars Jedi: Survivor hakkında konuşan gazeteci Jeff Grubb'dan geliyor. Grubb'a göre EA Games, oyunu bu Aralık ayında sunmayı planlıyor. Grubb, Star Wars Jedi: Survivor'ın Mart 2023'te piyasaya sürülmesinin beklendiği için yayıncının etkili bir şekilde bu oyunu tanıtması gerektiğini belirtiyor.
 
Star Wars Jedi: Survivor, Jedi Cal Kestis'in yolculuğunu anlatan ve sevilen Star Wars aksiyon-macera serisinin bir sonraki oyunu. Stig Asmussen liderliğindeki Respawn tarafından geliştirilen Star Wars Jedi: Survivor, serinin ilk oyununda yer alan hikayeyi, dövüş sistemini ve karakterlerini genişletecek. Oyunculara daha derin ve daha kapsamlı bir Star Wars deneyimi sunacak. 
 
Star Wars Jedi: Survivor, 2023'te PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler