Rapor: Telltale Geriye Kalan Geliştiricileri de İşten Çıkardı

05.10.2018 11:42 Gazali Çetinkaya

 
Telltale Games iki hafta önce yaptığı açıklama ile bir sürü kişinin işten çıkarıldığını ve stüdyonun kapanacağını duyurmuştu. Geriye kalan 25 kişilik iskelet ekibin ise şirketin yönetim kurulu ve ortaklarına karşı yükümlülüklerini yerine getireceği belirtilmişti ancak görünüşe göre Telltale Games bu ekibi de işten çıkardı.
 
Eski Telltale Games calışanı Rachel Noel kendisinin de dahil olduğu bu iskelet ekibin de işten çıkarıldığını twitter hesabı üzerinden belirtti.
 
 
Telltale Games, stüdyonun kapanacağını açıklanmasından sonra belirsizleşen The Walking Dead'in final sezonunu hakkında geçtiğimiz hafta şu açıklamayı yaptı:

"Herkese merhaba, size Walking Dead ile ilgili bir haberimiz var. Final sezonunun tamamlanmasına yardım etmek isteyen birden fazla potansiyel ortak ileri adım attı. Bugün herhangi bir söz veremesek de, 3. ve 4. bölümlerin bir şekilde tamamlanıp yayınlanmasını sağlayacak bir çözüm üzerinde aktif olarak çalışıyoruz. Bu arada, 2. bölüm planlandığı gibi tüm platformlarda yayınlanacak. Yakında diğer sorularınızı da cevaplamayı umuyoruz."

Kotaku'nun kaynaklarına göre de, Telltale Games The Walking Dead'in final sezonunu tamamlamak için şu anda bir geliştirici stüdyo arayışında.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler