Ratchet & Clank: Rift Apart PC'ye Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı!

30.05.2023 18:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Insomniac Games, 26 Temmuz tarihinde Ratchet & Clank: Rift Apart'ı Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için yayınlayacağını duyurdu. Oyunun ön siparişleri şu anda Epic Games üzerinde açık durumda. Ön siparişler Carbonox Zırh Seti'ni ve Pikselleyici Silahı'ı gibi oyun içi öğeleri içeriyor. Oyunun fiyatı ise 599 TL.
 
PS oyunları PC'ye gelmeye devam ediyor
 
 
 
Aksiyon macera ve platform oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart ilk olarak 11 Haziran 2021'de PlayStation 5 için piyasaya sürüldü. PS5 konsol gücünü ortaya çıkarmayı hedefleyen oyunlardan birisi olan Rift Apart artık PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. İlk kez PC evrenine giriş yapacak olan Ratchet ve Clank ile boyutlar arası bir maceraya atılmayı bekliyoruz.
 
Oyun içerisinde PC'ye özgü geliştirmeler bulunuyor. Bu geliştirmeler arasında 21:9, 32:9 ve 48:9 (üçlü monitör desteği) çözünürlükleri için ultra geniş destek, sınırsız kare hızı, NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 2 ve Intel XeSS teknoloji desteği, NVIDIA Reflex ve görüntü kalitesini artıran NVIDIA DLAA, DualSense kontrol cihazı desteği ve daha fazlası yer alıyor.
 
PC sürümü ayrıca başarımları ve PC oyun başlatıcılarında bulut üzerinden oyun kaydı için destek içeriyor. 
 
Ratchet & Clank: Rift Apart PC tanıtım fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ratchet & Clank: Rift Apart Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler