Ratchet and Clank: Rift Apart Yakında PlayStation Plus'a Gelebilir

27.06.2022 12:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony'nin yeni PlayStation Plus abonelik hizmeti geçtiğimiz süreçte dünya çapında resmi olarak piyasaya sürüldü. Hizmette Returnal, God of War ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok heyecan verici ve büyük yapımlar yer alıyor.
 
Sony, şirketin tüm birinci taraf oyunlarını yeni PlayStation Plus hizmetine dahil etmeyi planlamadığını ancak bazı oyunların daha sonraki bir tarihte geleceğini belirtti. Bu doğrultuda Ratchet and Clank: Rift Apart'ın yakın zamanda hizmete dahil edileceği bildiriliyor.
 
Reddit'te Slimane406 adlı bir kullanıcı, hizmete dahil edilen oyunların altında Ratchet ve Clank: Rift Apart'tan bahseden yeni bir görsel olduğunu belirtti. Bu görsel oyunun yakın zamanda abonelik hizmetine dahil olabileceğini gösteriyor.
 
Ortaya çıkan görsel:
 
 
 
Mevcut PlayStation Plus hizmeti, Demon's Souls, Returnal ve Uncharted: Legacy of Thieves Collection gibi PS5'e özel oyunlar içeriyor olsa da hala listeye dahil olmayan yapımlar bulunuyor.
 
Öte yandan geçtiğimiz gün Temmuz ayının ücretsiz oyunları sızdırıldı. Sızdırılan oyunlar arasında Crash Bandicoot 4, Arcadegeddon ve The Dark Pictures serisinin ilk oyunu The Dark Pictures: Man of Medan yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 12 Dk önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 1 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 2 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 2 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler