Razer Neden PS3'e Ürün Üretmiyor?

07.07.2013 17:07 Samet Konuksal


    Oyuncu ekipmanları konusunda oldukça önemli bir yere sahip olan Razer'den PC ve Xbox 360'a ait ürünler görüyoruz. Peki Razer, neden PlayStation 3 için ürün üretmiyor? Firmanın CEO'su Min-Liang Tan, bu soruyla ilgili yorumlar yaptı.
 
    Twitter üzerinden Tan, ilk başta "Herkes The Last of Us hakkında konuşuyor. Tozlanmış PlayStation 3'ümü yerinden çıkarmanın vakti geldi." açıklamasını yaptı. Sonrasında ise, "PlayStation cephesine ürün çıkarmamamızın en büyük nedenlerinden birisi, pek fazla PlayStation 3 oynamamamdan kaynaklanıyor." Tweet'i paylaşıldı.
 
    Bu yazının üzerine Tan'a yapılan "Biraz bencilce düşünüyorsun." yorumuna ise Razer'in CEO'su, firmanın olaya bakışını şu şekilde dile getirdi; "Neden bencilce olsun? Ürünleri para kazanmak yerine oyun oynarken bana yardımcı olsun diye tasarlıyorum."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler