Razer'ın Canlı Yayın Yazılımı Gamecaster Çıktı

07.03.2016 15:58 Gökhan Yılmaz

 
     Oyuncu ekipmanları ve oyun deneyimini zenginleştiren Razer bir süredir Beta sürümde olan Razer Cortex: Gamecaster’ı yayınladı. Oyuncular için özel olarak tasarlanmış canlı yayın yazılımı Gamecaster sayesinde tüm Razer Cortex kullanıcıları kendi oyun yayınlarını kolaylıkla kaydedip YouTube Live, Twitch ve Azubu’da canlı yayın yapabilecekler.
 
     Oyun yayınları için ihtiyaç duyulan tüm araç ve kurulumlar oyun içinde ve Gamecaster’ınkullanılmadığı zaman kaybolan ve görüşü rahatsız etmeyen ekran paneli üzerinden kullanılabilir durumda. Tuş kısayol kombinasyonları oyuncuların yayınlarını açmalarını, lokal olarak kaydetmelerini, web kamerasının ayarlarıyla oynamalarını ve hatta ekran görüntüsü almalarını bile oyundan kopmadan, oyuna olan odaklarını hiçbir şekilde kaybetmeden yapmalarını sağlıyor.
 
     Razer Cortex: Gamecaster’ın iki versiyonu var. Razer Cortex: Gamecaster’ın ücretsiz versiyonunda oyuncular 720p çözünürlüğe kadar filigransız (yayınlarında logolu Watermark olmadan) yayın yapabilecekler. 720p çözünürlüğün üstüne çıkmak isteyenlerin video yayınlarında ise Razer logosu görünecek. Ücretli Pro lisansı aktive eden kullanıcılar ekstra özelliklere erişebilecekler. Yüksek kaliteli ve dış etkenlerden uzak temiz bir yayın için x264 codec kullanabilecekler. Ayrıca ekran açıklamaları ve notlar, ayrıca Twitch sohbet araçları Pro kullanıcılara sunulacak.
 
     Razer Cortex: Gamecaster Pro üyelikler 3 aylık ve 12 aylık lisanslar halinde satılacak. Daha fazla bilgi almak ve Razer Cortex’i ücretsiz indirip denemek için: http://www.razerzone.com/cortex adresine göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler