Red Bull Flick Heyecanı İzmir ve Adana’yı Ele Geçiriyor!

21.09.2021 21:47 Hamit Can Sayılgan

 
     Türkiye’nin en büyük 2v2 CS:GO turnuvalarından biri olan Red Bull Flick, yeni şampiyonunu arıyor. Yenilenen 8 haritası ve ‘Yükselmeye hazır ol’ temasıyla oyun tutkunlarına özel bir deneyim yaşatmak için yola çıkan Red Bull Flick’te 3. hafta sonunda play-off’a yükselen takımlar belli oldu. Amatörden profesyonele tüm oyun severlerin, yılların eskitemediği CS:GO’da 2’ye 2 formatında mücadele ettikleri turnuvada 5 çevrim içi eleme turunun üçüncüsünde cat9 birinciliğe ulaştı.
 
     Yapı Kredi Play, TurkNet ve AGON by AOC partnerliğinde gerçekleştirilen, takım arkadaşı ile beraber hünerlerini sergilemek ve Türkiye’nin en iyisi olmak isteyenlerin kıyasıya mücadelesine sahne olan Red Bull Flick’te; şehir elemelerinin 3. haftası sonuçlandı. İstanbul şehir elemesinde Fellina takımı, Konya şehir elemesinde ise ZEROZONE 3 takımı adını play-off turuna yazdırdı. Toplam 16 eleme turunun yaşanacağı dev şampiyonada sıradaki elemeler 26 Eylül tarihinde İzmir ve Adana’da gerçekleşecek. Bu iki şehirde ve bir çevrim içi elemede başarılı olan 3 takım play-off’lara gitmeye hak kazanacak.
 
     Şehir elemelerinin olanca hızıyla sürdüğü Red Bull Flick’te bir yandan da profesyonel oyuncular için düzenlenen TurkNet Invitational Turnuvası devam ediyor. Birçok profesyonel oyuncunun mücadele verdiği şampiyona, Red Bull’un Twitch kanalı twitch.tv/redbulltr’den canlı yayınlanıyor. Red Bull Flick’le ilgili detaylı bilgiye RedBull.com/Flick adresinden ulaşılabiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler