Red Dead Online'a Haftalık Ödül Görevleri Eklendi

17.09.2019 21:49 Özgür Eroğlu

 
Rockstar Games'in en başarılı oyunlarından olan Red Dead Redemption 2'nin online modu Red Dead Online'a haftalık ödül görevleri eklendi. Oyun bu haftadan itibaren 10 hafta boyunca her hafta oyuna yeni bir görev ekleyecek ve görevleri yerine getirdiğiniz taktirde sizi ödüllendirecek. 
 
İlk haftanın görevi ise 23 Eylül' kadar; eski bir kanunsuzun (Ricardo Alcazar) karısı olan, kana susamış Del Lobos çetesinin dul lideri Barbarella Alcazar'ı canlı bir şekilde ele geçirmek. Barbarella Alcazar'ın suçları ise hırsızlık, haraç ve cinayet. Göreviniz gereği suçluyu canlı olarak getirmeniz lazım ancak suçluyu öldürüp götürürseniz ödülünüz daha düşük olacak. Bu görevleri tek başınıza veya üçlü bir takımla da yapabilirsiniz.
 
Ayrıca Rockstar, oyunu "Collector" rolünde oynuyorsanız oyuna her hafta yeni koleksiyonlar da ekleyeceğini duyurdu. Yine 23 Eylül'e kadar Pearls of the Sea koleksiyonunu bulup Madam Nazar ile güzel bir ödül karşılığında takas edebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 4 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler