Red Dead Redemption 2 için Yeni Mod Ortamları Daha Gerçekçi Hale Getiriyor

02.10.2023 12:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar tarafından oyunculara sunulan batı temalı açık dünya aksiyon macera oyunu Red Dead Redemption 2 için yeni bir grafik modu yayınlandı. Daha önce Ağustos ayı içerisinde duyurulan bu projenin yeni sürümü şu anda indirilmeye hazır.
 
Mod hava koşullarını elden geçiriyor
 
 
 
Yeni yayınlanan bu mod hava koşullarını elden geçiriyor. Bu doğrultuda her hava koşulunda geçerli olacak şekilde gölge mesafesini iyileştiriyor, yoğunluğu ayarlıyor, ışığın geliş açısını düzenliyor, sudaki yansımaları daha da gerçekçi hale getiriyor ve çok daha fazlasını yapıyor. Bu ayarlamalarla beraber de oyunda gerçekten ilgi çekici bir atmosfer bizlere aktarılıyor.
 
Visual Redemption (VisualR) adlı bu kapsamlı mod PC platformunda Red Dead Redemption II için yayınlanan gerçekçi bir grafik paketi olarak karşımıza çıkıyor. Devam eden çalışma olarak bulunan bu paketin şu anda yeni bir sürümü yer alıyor ve dikkatinizi çektiyse aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
-Mod linki
 
Mod fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler