Red Dead Redemption, 6 Aralık'ta PlayStation Now ile PS4 ve PC'de Oynanabilir Olacak

30.11.2016 22:37 Gazali Çetinkaya

 
   Rockstar Games, 20 Eylül tarihinde Red Dead Redemption 2'nin ilk tanıtım videosunu paylaşmış ve 2010 yılında çıkış yapan ilk Red Dead Redemption'ın da -PS3 oyunlarının stream edilerek PlayStation 4 ile PC'ye aktarıldığı- PlayStation Now sistemine ekleneceğini duyurmuştu.
 
   Rockstar Games bugün sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru ile birlikte oyunun ne zaman ekleneceğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre de Red Dead Redemption ve Undead Nightmare 6 Aralık 2016 tarihinde PlayStation Now kütüphanesine eklenecek.
 
   Red Dead Redemption, daha öncesinde geriye uyumluluk sistemine eklenmişti ve oyun halihazırda Xbox One üzerinde oynanabilir durumda. Kısa bir süre sonra da PlayStation 4 ve PC için oynanabilir olacak.
 
   Ek olarak Red Dead Redemption 2'nin de 2017 yılının sonbahar döneminde PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkış yapacağını hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler