Red Dead Redemption Oyunları Üniversitede Tarih Dersinde Kullanılacak

15.02.2021 17:24 Gazali Çetinkaya

 
Vahşi Batıda geçen Red Dead Redemption 1 ve 2, üniversitede Amerikan tarihi dersinde kullanılacak.
 
Tennessee Üniversitesi tarih profesörü Tore Olsson, bu sonbaharda "HIUS 383: Red Dead America" adlı bir ders vereceğini ve bu derslerde Red Dead Redemption oyunlarından yararlanacağını açıkladı.
 
Tore Olsson, bu oyunların genellikle tarihsel açıdan doğru olmadığını ancak dönem hakkında bilgi vermek ve dönemi tartışmak için kullanılabileceğini belirtiyor. Derslerde Rockstar Games'in oyunlarındaki tarihsel gerçeklik araştırılacak ve o dönemdeki sömürgecilik, kapitalizm ve ırkçılık gibi konulara odaklanılacak.
 
Tore Olsson ayrıca derslerde video oyunları kullanarak normalde tarih derslerine pek ilgi göstermeyen öğrencilerin ilgisini çekebileceğini umuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler