Red Dead Redemption İlk Yılında 4 milyon Satar

17.05.2010 16:33 Alkan Adakaner


 
     Mayıs ayının adından en çok söz ettiren oyunu olan Red Dead Redemption, aynı zamanda yılın en önemli oyunlarından birisi olacak gibi görünüyor. Kısa bir süre sonra piyasaya çıkacak olan oyunun satış rakamları ile ilgili tahminler de şimdiden başladı.
 
     Analist Doug Creutz, Redemption'ın ile birlikte Red Dead serisinin Take Two'nun en önemli oyunları arasına gireceğini ve oyunun ilk yılında 4 milyon adet satacağını öngörüyor.
 
    Red Dead Redemption'ın perakendecilerin listesinde birkaç haftadır en çok ilgi gören oyun olduğunu söyleyen analist, serinin yeni bir oyununu sonraki nesle kadar göremeyebileceğimizi de belirtti. 
 
     Şu an için Red Dead Redemption'ın çıkışına odaklanmış olan Rock Star Games'in E3 fuarında diğer oyunları ile ilgili bilgiler verebileceği de analistin öngörüleri arasında bulunuyor.
 
    Red Dead Redemption gibi oyuncular tarafından büyük heyeanla beklenen bir oyundan ilk yılında 4 milyon satış beklentisi bana düşük gelse de  henüz oyunun piyasaya çıkmadığını da göz önüne alırsak en iyisini oyuncular bilecek demekten başka çare kalmıyor. Ne de olsa en büyük reklam oyuncuların birbirlerine oyunu övmeleridir.
 
kaynak 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 17 Dk önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 31 Dk önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 37 Dk önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 1 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler