Red Dead Yamalanıyor + Bedava DLC Yolda

03.06.2010 21:58 Levent Polater

 

rdr

 

    Rockstar, önümüzdeki hafta Red Dead Redemption'ı tekrar güncelliyor. Resmi blog'larından yaptıkları duyuru ile yeni bir yama çıkaracağını açıklayan Rockstar, yeni yamanın multiplayer modundaki bağlantı sorunlarını gidermenin yanısıra, Mo Van Barr bounty'deki sıkıntıyı da gidereceği belirtildi. Bunlardan ayrı olarak epey gülme konusu olan bazı bug'larında giderileceği söyleniyor.
 
    Bir de Rockstar'dan oyunun müptelalarına güzel bir haber geldi. Oyuna olan yoğun talep ve ilgiden çok memnun kalan Rockstar, minnettarlığını göstermek adına bu yaz bedava bir DLC (İndirilebilir İçerik) sunmaya hazırlanıyor.
 
    DLC'den bahsetmişken, Rockstar'ın bu ay içerisinde sunacağı "Outlaws to the End" indirilebilir içeriğininde bedava olması nedeniyle yoğun bir talep görmesi bekleniyor. 
 
    Rockstar, daha fazla DLC'nin de yolda olduğunu söyledi, bedava olduğu sürece yeni DLC'lere "hayır" demek imkansız gibi görünüyor.

 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 1 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 1 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 4 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler