Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak

08.05.2024 14:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft çatısı altında bulunan Arkane Austin ekibi tarafından geliştirilen vampir temalı işbirliği odaklı nişancı aksiyon oyunu Redfall için yolun sonu göründü. Geçtiğimiz gün Microsoft tarafından şirket içi yollanan bir e-posta içerisinde, geliştirici ekibin kapanacağı ve ekip içerisinde yer alan personellerin diğer stüdyolara dağıtılacağı yer alıyor.
 
Redfall beklentiyi karşılayamayan bir proje
 
 
 
Bildiğiniz üzere Redfall çıkışı ile beraber büyük eleştirilere maruz kalan bir proje oldu. Oyun, 1 Mayıs 2023'te piyasaya sürülmesinden bu yana birçok güncelleme aldı ve en son güncellemesi Kasım ayı içerisinde yayınlandı. Dönem dönem yeni güncellemelerle beraber kullanıcıların memnun edilmesi planlanan bu yapım için artık yeni içeriklerin gelmeyeceğini doğrulayabiliyoruz.
 
Açıklanan detaylara göre oyun ve sunucuları şu an için çevrimiçi kalacak ve Hero DLC'si satın alan oyunculara yeni ve iyi teklifler sunulacak. Bu tekliflerin neleri içerdiğini henüz bilmiyoruz. Ayrıca e-posta içerisinde bahsedilen DLC, oyunun 100 dolarlık Bite Back Edition sürümüne dahil edilmiş durumda.
 
Öte yandan Haziran 2023'te Xbox Game Studios patronu Matt Booty, Axios'a Teksas merkezli stüdyoyu kapatma planlarının olmadığını ve oyuna desteğin devam edeceğini söylemişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Dk önce Hades 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 46 Dk önce GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 1 Saat önce Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 5 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler