Redout II için Oynanışa Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı

15.03.2022 17:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Saber Interactive ve geliştirici 34BigThings, Redout yarış serisinin bir sonraki oyunu olan Redout II için yeni bir oynanışa genel bakış fragmanı yayınladı.
 
Evrendeki en hızlı yarış oyunu. Klasik arcade yarış oyunlarını onurlandıran Redout 2, büyük beğeni toplayan oyun Redout'un devamı niteliğinde. Tek oyunculu kapsamlı hikâye modu ve rekabetçi çok oyunculu modla gelecekte geçen heyecan verici yarışlarda imkânsız hızlara ulaş. 
 
Redout II, 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Redout Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: 34BigThings srl Dağıtıcısı: 34BigThings srl Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2 Eylül 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler