Relayer için Ice Planet Adlı Oynanış Fragmanı Yayınlandı

29.12.2021 10:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Kadokawa Games, hem PlayStation 5 hem de PlayStation 4 konsollarına çıkış yapacak olan strateji RPG oyunu Relayer için Ice Planet adlı dört dakikalık bir oynanış videosu yayınladı.
 
Relayer, dünya çapında 24 Mart 2022'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için piyasaya sürülecek. Oyun, İngilizce, Japonca, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Geleneksel Çince ve Korece dil seçeneklerini destekleyecek.
 
2049 yılında, insanlık sonunda akıllı yaşamla tanışır. Aynı zamanda, eski bir uzaylı uygarlığının keşfi, benzersiz güçlere sahip insanlar olan Starchildren için kaderin çarklarını harekete geçirir.

Ay'ın yüzeyinde bulunan bir koloni olan Artemis'te iki genç kadının yolları kesişir. 2051 yılında ise asıl hikayemiz başlar.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Relayer Platformlar: PS4 Geliştirici: Kadokawa Corporation Dağıtıcısı: Kadokawa Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Mart 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 35 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 55 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler