Relayer için Robots Adlı Fragman Yayınlandı

25.11.2021 12:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Kadokawa Games, mecha strateji RPG oyunu Relayer için oyunun robotlarını tanıtan sekiz dakikalık bir fragman yayınladı.
 
2049 yılında, insanlık sonunda akıllı yaşamla tanışır. Aynı zamanda, eski bir uzaylı uygarlığının keşfi, benzersiz güçlere sahip insanlar olan Starchildren için kaderin çarklarını harekete geçirir.

Ay'ın yüzeyinde bulunan bir koloni olan Artemis'te iki genç kadının yolları kesişir. 2051 yılında ise asıl hikayemiz başlar.
 
Relayer, Japonya'da 17 Şubat 2022'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. Ayrıca İngilizce, Japonca, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Geleneksel Çince ve Korece dil seçeneklerini destekleyecek. Batı sürümü henüz duyurulmadı.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Relayer Platformlar: PS4 Geliştirici: Kadokawa Corporation Dağıtıcısı: Kadokawa Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Mart 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 6 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler