Remedy Alan Wake 2'yi Onaylamadı, Ama...

22.10.2010 11:38 Alkan Adakaner


 
     Max Payne'in geliştiricisi Remedy'nin Xbox 360'a özel olarak hazırladığı Alan Wake oldukça kaliteli bir oyundu ve oyuncuların gönlünü kazanmayı başardı. Her ne kadar oldukça iyi satış rakamlarına ulaşsa da Alan Wake'in satış performansı yayıncı ve geliştiriciye göre yeterince iyi değildi, çünkü çok daha fazlası bekleniyordu.
 
     Alan Wake devam edecek mi söylentileri ortada dolaşırken geçtiğimiz günlerde Remedy'nin Xbox 360'a özel bir oyun üzerinde çalıştığı bilgisini edinmiştik. Bu oyunun ne olduğu ile ilgili bir bilgi henüz yok, ama Alan Wake 2 olma ihtimali var.
 
     Remedy'den Oskari Hakkinen Microsoft'la Alan Wake 2 hakkında görüşmelere devam ettiklerini açıklamıştı. Firmanın patronu Matias Myllyrinne ise şu sözlerle yeni oyunlarına yönelik çalışmaları hakkında bilgi verd:

    "Alan Wake 2 ile ilgili herhangi bir şeyi doğrulayamam. Tek söyleyebileceğim, Remedy'de coşkulu ve sıkı çalışıyoruz. Güzel ve enerji dolu bir hava var, ayrıca takımımız biraz daha büyüdü ve geleceğe doğru güvenle bakıyoruz."
 
     Aslında Remedy gibi görsellik ve yaratıcılık konusunda başarılı bir firmanın yeni oyununun ne olduğunun çok da büyük önemi yok. Her durumda etkileyici bir oyunla karşımıza çıkacaklardır.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler