Remedy, Alan Wake 2'yi Yapmak İstiyor

26.10.2016 09:37 Gazali Çetinkaya

 
 
   Max Payne 1/2, Quantum Break ve tabii ki Alan Wake ile tanıdığımız Remedy Entertainment tarafından en çok görmek istediğimiz yapım kuşkusuz yeni bir Alan Wake oyunu ve Phil Spencer gerçekleştirdiği röportajda Remedy'nin Alan Wake'in devam oyununu yapmak istediğini dile getirdi.
 
   Stevivor ile bir röportaj gerçekleştiren Xbox patronu Phil Spencer, röportajın sonunda kendisine sorulan Alan Wake 2'yi Xbox One ve Windows 10 PC üzerinde görmek için ne gerekli sorusuna -kaşlarını çatarak ve tavana bakarak- ,bunu nasıl söyleyebilirim ki?... geliştirici ekip oyunu yapmak istiyor, dedi. 
 
   Alan Wake 2'nin adı daha önce bir çok röportajda geçmişti. Örneğin 2015 yılının sonbaharında GameInformer ile röportaj yapan Sam Lake, kendisine sorulan Alan Wake'in devam oyununu oynayabilecek miyiz sorusuna "Evet" cevabını vermişti. 
 
   Remedy Entertainment son yaptıkları açıklamada singleplayer oyunların yanı sıra multiplayer oyunlar da yapacağını duyurmuştu. 
 
   "Single player deneyimi bizim için her zaman önemli bir odak noktası olmuştur. Bununla birlikte co-op multiplayer oyun yaparak bu unsurları genişletecek yollar bulmak istiyor ve kendimizle de rekabete girmek istiyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler