Remedy Gelecek Nesil İçin Hazırlanıyor

22.03.2012 19:31 Erkut Köse

 
    En son olarak Alan Wake ile karşımıza çıkan Remedy, görünüşe göre gelecek nesil ile ilgili hazırlık yapmayı da ihmal etmiyor.

    Üstün yetenekli oyun yapımcıları aradağını belirten firma yetkilisi, 20 kişiyi gelecek nesil konsollar üzerinde çalışmak üzere işe alacağını belirtti ve ekledi " Parlak oyun fikirleri üreten bir firmanın parçası olmak ister misiniz? Bu boşluğu iyi değerlendirin."
 
    Ne tür projelerle uğraşacakları konusunda ise "Şu an bunları size söylemem mümkün değil. Ancak teknolojimizi her zaman en üst düzeye çıkarmaya çalışacağımızı söyleyebilirim." sözleriyle kaçamak bir cevap verdi.
 
    Tüm firmalar kaçak cevapların ardına sığınsa da gerçek şu ki yeni nesil kapımızı çalmak üzere. Her ne kadar firmalar yeni konsolların bu yılı es geçtiğini söylese de önümüzdeki 1-2 yıl içerisinde yeni nesile geçeceğimiz açık. Tabii o zamana kadar firmaların verdikleri bu küçük bilgilerle yetinmek durumundayız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler