Remedy, L.A. Noire'ın Teknolojisini Geçecek

L.A. Noire, yüz animasyonlarındaki rekabeti ateşlemişe benziyor
12.04.2011 20:07 Gökhan Yılmaz

 
     Çıkmasına bir aydan biraz uzun bir süre kalan L.A. Noire büyük bir merakla bekleniyor. 2011'e kesinlikle damgasını vuracağı düşünülen oyun için Remedy Entertainment'ten ufak bir karşılaştırma geldi.
 
     Remedy'nin CEO'su Matthias Myllyrinne, Edge ile yaptığı röportajda firmanın bir sonraki projesinin (Alan Wake 2 olabilir), bir insanın yapabileceği tüm yüz ifadelerini türetebilen yeni bir teknoloji ile geliştirildiğini söyledi.
 
     Hatırlarsanız L.A. Noire'da aktörlerin en ufak mimiklerine kadar algılayabilen kameralar ile kayıt yapılarak oyundaki karakterlere bire bir aktarılıyordu. Fakat Remedy'nin kullandığı teknoloji, bu mimikleri program ile oluşturmaya imkan veriyor.
 
     Myllyrinne, söylediklerini biraz daha açmak için "L.A. Noire yüz animasyonlarında çıtayı şuraya yükseltti (Eliyle bir yükseklik göstererek), biz ise bu noktayı hedefliyoruz (Diğer elini daha yukarı kaldırarak)" şeklinde konuştu. Kulağa hoş geliyor fakat kendi gözlerimizle görmeyi yeğleriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler