Remedy'den Alan Wake 2 Açıklaması

Alan Wake'in çılgın macerası devam edecek
22.05.2013 23:01 Alkan Adakaner


    Max Payne'in yaratıcısı olan ve son olarak Alan Wake ile karşımıza çıkan Remedy Entertainment'in patronu Sam Lake, Alan Wake'in geleceği ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Açıklamalara göre Alan Wake yok olmayacak.
 
    Same Lake açıklamasında kendisinin ve stüdyosunun Alan Wake oyunları ile büyük bir bağ kurduğunu, büyük oranda maddi sebepler yüzünden Alan Wake'in devam oyunu için beklemek zorunda olduklarını söylüyor. Buna karşın doğru zaman geldiğinde Alan Wake 2 ile karşılaşacakmışız.
 
    Stüdyonun yeni oyunu Quantum Break ile ilgili de konuşan Same Lake, bu oyunun şu ana kadar yarattıkları en büyük yapım olacağını söylüyor. Yani Max Payne ve Alan Wake'ten daha büyük bir oyunla karşılaşacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 9 Dk önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 40 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler