Remedy'nin Alan Wake 2 İçin Harika Planları Var

09.08.2010 23:07 Gökhan Yılmaz

 
     Remedy Entertainment, Alan Wake 2'ye başlamak için Microsoft Game Studios'dan (MGS) yeşil ışık bekliyor. Serinin devam oyunu için oldukça istekli olan yapımcı ekip, PlayStation 3 konusu hakkında şöyle bir açıklama yaptı: "Microsoft Game Studios olduğu müddetçe oyun Xbox Exclusive olarak kalacaktır. Belki PC'ye çıkabilir fakat Gears of War, Halo ve Forza Xbox 360 için neyse Alan Wake de aynısıdır."
 
     Yani Microsoft Game Studios, Alan Wake'i Sony ile paylaşmak istemiyor. Bu nedenle oyunun hakları başka bir firma tarafından satın alınmadıkça -ki bu da çok zor-, Alan Wake 2'yi PlayStation 3'te göremeyeceksiniz.
 
     Remedy, oyunun devamına başlamak için çok istekli görünüyor. Henüz bu konuyu MGS ile birlikte konuşmamış fakat her an gerçekleşebileceğini ve ikinci oyunun yapımına başlayabileceklerini söylüyorlar.

     MGS
ise şu an Alan Wake'in satışlarını inceliyor. Ayrıca firmanın, devam oyununun yapım süreci konusunda endişeleri bulunuyor. Sonuçta, bildiğiniz üzere Alan Wake'in tamamlanma süreci oldukça uzun sürdü. Fakat Remedy'nin bu konuda da içi rahat ve Max Payne örneğini veriyor. Max Payne'in yapım sürecinin beş yıldan fazla sürdüğünü fakat ikinci oyunun sadece 18 ayda tamamlandığını söylüyorlar. Bu nedenle Alan Wake'in devam oyunu için harika planları olduğunu ve kesinlikle bu oyunu geliştirmek istediklerini açıklıyorlar.
 
     Remedy, oyunun PC için çıkıp çıkmayacağı sorularını ise kesin olmamakla birlikte "olasılık var" şeklinde cevapladı. Aslında tüm bunların cevapları Microsoft'ta saklı ve zamanla ortaya çıkacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler