Remedy'nin Alan Wake'i PS3'e Getirme Planları Yok

30.12.2011 14:43 Samet Konuksal


     İlk olarak PC ve Xbox 360 için duyurulan fakat sonradan PC sürümü iptal edilen Alan Wake'in bu sürümü, geçtiğimiz günlerde tekrardan ortaya çıkmıştı. Oyunu tekrardan PC'lere duyuran Remedy, diğer platformlara nasıl bakıyor?
 
     Alan Wake'in resmi forumlarında konuşan Remedy Entertainment çalışanı Markus Maki, bu soruyu cevaplandırdı. Markus Maki, Microsoft'dan sadece oyunu PC'lere yayınlama hakkı için izin aldıklarını, bunu da zaten kendi başlarına yapacaklarını dile getirerek Alan Wake isminin hala daha Microsoft'a ait olduğunu hatırlattı. Dolayısıyla tahmin edebileceğiniz üzere Microsoft, kozlarından birisini rakiplerine kaptırmak istemediğinden dolayı Alan Wake'in bu iki platform haricindeki platformlara uyarlanma planları bulunmuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 26 Dk önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 46 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler