Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip

25.04.2024 16:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Gunfire Games tarafından biz oyun severlere sunulan nişancı aksiyon oyunu Remnant 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Açıklanan detaylara göre yeni güncelleme NVIDIA DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 için resmi destek ekliyor.
 
Güncelleme aynı zamanda dengeleme değişikliklerini de içeriyor
 
 
 
PC oyuncuları için oyunlarda daha akıcı bir deneyim elde etmeyi sağlayan bu teknolojiler kullanıcılara rahat bir nefes aldırıyor. NVIDIA DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 destekleriyle beraber ekran kartınız üzerindeki yükü azaltabiliyor ve görüntü kaybı yaşamadan oyunu deneyimleyebiliyorsunuz.
 
Öte yandan yayınlanan yeni güncelleme ile beraber bazı oyun içi ayarlamaların, dengeleme değişikliklerinin ve düzeltmelerin eklendiğini aktarabiliyoruz. Örneğin artık oyunda platformlar arası arkadaşlarınızı lobiye davet edebiliyor ve onlarla beraber oyuna katılım sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca düşmanlar, eşyalar ve silahlar için pek çok dengeleme değişikliğinin olduğunu da belirtmekte fayda var.
 
Son olarak Remnant 2 aynı zamanda FSR 3.0 Frame Generation desteğini de bünyesinde barındırıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Remnant II Platformlar: PC Geliştirici: Gunfire Games Dağıtıcısı: Gearbox Publishing Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler