Residence of Evil: Vigil Oynanış Fragmanı

27.01.2020 09:49 Gazali Çetinkaya

 
Resident Evil serisinden esinlenen hayatta kalma korku oyunu Residence of Evil: Vigil için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı.
 
Oynanış fragmanı savaş mekaniklerini gösteriyor. Fragmandan görüldüğü üzere düzeltilmesi gereken noktalar var. Örneğin ana karakter silahını ateşlediği zaman yaratıklar tepki vermiyor.
 
Residence of Evil: Vigil ilk Resident Evil oyunlarında olduğu gibi sabit kamera açısını kullanıyor. Geliştirici MoonGlint oyunun kendine özgü karakterleri olan yeni bir orijinal hikayeye, tank kontrollerine, bulmacalara, gizli odalara ve çok sayıda düşmana sahip olacağını söylüyor. 
 
Nisan 2019'da oyunun demo sürümü yayınlanmıştı. Halen buradaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Demonun oyunun şu anki ve final sürümü halini yansıtmadığını belirtelim.

Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Residence of Evil: Vigil Platformlar: PC Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler