Resident Evil 1 ve Code Veronica Remake İptal Edildi

26.12.2022 22:35 Umut Tandoğan

 
 
Resident Evil 1 (1996) ve Resident Evil: Code Veronica'nın (2000) beklenen uyarlamalarının arkasındaki geliştirici, Twitter aracılığıyla her iki projenin de "Capcom tarafından resmi olarak iptal edildiğini" duyurdu.
 
Remake projelerinin arkasındaki amaç, Capcom'un Resident Evil 2 ve 3 yeniden yapımlarında yaptığı gibi, eski tarz oyunları daha iyi grafikler ve daha modern bir üçüncü şahıs nişancı bakış açısıyla yeniden tasarlamaktı. Briins adlı bir hayran geliştirici bu oyunların remake (yeniden yapım) versiyonunu yapmaya başlamıştı.
 
Bu proje bir süredir geliştirme aşamasındaydı ve YouTube'da oyunu çalışırken gösteren uzun videolar mevcuttu. Ancak Briins, Capcom'un projenin kapatılmasını istediğini doğruladı. YouTuber Biohazard Declassified tarafından yayınlandığı üzere Briins, resmi Discord kanallarında, Capcom'un geliştiricinin oyunun modellerini nereden aldığını soran birkaç e-posta aracılığıyla kendileriyle iletişim kurduğunu belirtti.
 
Birkaç görüşmeden sonra Briins, "Capcom'un başka bir departmanından projeyi iptal etmemizi ve web sayfasını hemen silmemizi talep eden başka bir e-posta aldık" dedi.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 2: Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler