Resident Evil 2 Remake'in Bu Modu Sayesinde Oyunu Ciri ile Oynayabilirsiniz

26.01.2020 20:46 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yılın en önemli oyunlarından olan Resident Evil 2 Remake, orijinal çıkış zamanında da en iyilerden biriydi. Korku atmosferini kaliteli bir şekilde, hem orijinal oyunda hem de geçtiğimiz yıl çıkan oyunda bizlere yaşatmıştı.
 
Yeni yayınlanan mod ile birlikte de bu atmosferi biraz kırıyor. Ancak eğlenceli bir görsellik ortaya çıkıyor. The Witcher serisinden tanıdığımız Ciri karakteri Resident Evil 2 Remake'e ekleniyor bu mod sayesinde. Zombiler ile olan dertlerinizi artık Uzay ve Zamanın Hanımı'nı kontrol ederek çözebilirsiniz.
 
Buraya tıklayarak moda ulaşabilirsiniz. Moda dair videoyu da aşağıda bulabilirsiniz. Eğer Resident Evil 2 Remake oynamadıysanız, tavsiye ediyoruz. Orijinal oyunu oynamadıysanız, Resident Evil 2 Remake'i şiddetle tavsiye ediyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 2: Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler