Resident Evil 2'de Leon Kennedy'i Seslendiren Paul Haddad 56 Yaşında Hayatını Kaybetti

17.04.2020 21:25 Gazali Çetinkaya

 
1998 yılında çıkan orijinal Resident Evil 2 oyununda ana karakter Leon Kennedy'i seslendiren Paul Haddad 56 yaşında yaşamını yitirdi.

Duyuruyu Daymare: 1998 geliştiricisi Invader Studios yaptı:

"Sevgili arkadaşımız ve Resident Evil topluluğunda önemli bir simge olan Paul Haddad kısa bir süre önce hayatını kaybetti. Harika biri ve mükemmel bir profesyonel olan Paul Haddad ile tanışma ve beraber çalışma şansı yakalamış olmaktan onur duyuyoruz. Huzur içinde yat. Sonsuza dek kalbimizde yaşayacaksın."
 
Ölüm sebebi belirtilmedi. 
 
Paul Haddad en son Resident Evil serisinden esinlenen üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu Daymare: 1998'de Cleaner karakterini seslendirmişti.
 
Bunun dışında Babar'da Uncle Arthur, Monster Force'da The Wolfman, Free Willy'de Willy ve X-Men animasyon serisinde Quicksilver rollerini üstlendi. Fakat en ünlü rolü Resident Evil 2'de Leon Kennedy idi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 2: Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 12 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler