Resident Evil 3 Remake Denuvo Anti-Tamper Teknolojisini Kullanacak

23.01.2020 21:26 Gazali Çetinkaya

 
Resident Evil 3 remake Steam sayfasında belirtilene göre, oyun Denuvo anti-tamper teknolojisini kullanacak.
 
Capcom, Resident Evil 2 remake'te de Denuvo anti-tamper teknolojisini kullanmıştı ve oyun çıkışından altı gün sonra kırıldı fakat Denuvo yaklaşık bir yıl sonra kaldırıldı.

Kaldırıldıktan sonra yapılan testlerde Denovo'suz sürümün 4 - 12 FPS daha hızlı çalıştığı ve daha hızlı yükleme sürelerine sahip olduğu ortaya çıkmıştı. Devil May Cry 5'in Denovo'suz sürümünde de aynı performans artışı yaşanmıştı.
 
Resident Evil 3 remake'in minimum PC sistem gereksinimleri Resident Evil 2 remake ile tamamen aynı. Yani benzer seviyede bir optimizasyon bekleyebiliriz.

Resident Evil 3 remake 3 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 3 Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 24 Dk önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 1 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler