Resident Evil 3 Remake Duyuruldu

10.12.2019 17:32 Gazali Çetinkaya

Capcom, Resident Evil 3'ün remake'ini resmi olarak duyurdu.
 
3 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
PlayStation Store'da 259,00 TL'den ön siparişe açıldı. Ön sipariş bonusları Resident Evil 3 Special Theme ve Classic Costume Pack.
 
Resident Evil 3 remake, tıpkı Resident Evil 2 remake'te olduğu gibi, yüksek çözünürlüklü grafikler ve modernize edilmiş oynanış mekanikleri içerecek.
 
Hikaye olarak, oyun ilaç şirketi Umbrella Corporation tarafından biyolojik silah olarak geliştirilen T-virüsünün Raccoon City'ye getirdiği korkunç salgın esnasında geçecek. Oyuncular Special Tactics and Rescue Service ekibinin üyesi Jill Valentine olarak salgın ve Nemesis ile baş etmeye çalışacak. 
 
Resident Evil 3 remake ayrıca çok oyunculu mod olarak NeoBards Entertainment tarafından geliştirilen 4 vs 1 asimetrik co-op hayatta kalma korku deneyimi Project Resistance'ı içerecek. 
 
Duyuru fragmanına, geliştiricilerin mesajı videosunu (1:30 - 1:59 oynanış görüntüleri içeriyor), ekran görüntülerine ve Kuzey Amerika'da satışa sunulacak koleksiyoncu sürümüne aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 3 Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler